Torremolinos er en af kystbyerne på Costa del Sol. Tidligere har den haft ry for at være druk ferie for unge mennesker. Selvom byen stadig har et underholdende natteliv, er det langt fra det eneste byen har at byde på. Torremolinos er kendt som Andalusiens mest homovenlige by, og flere steder i bybilledet ser man regnbueflag hænge stolt. Byen har et okay udvalg af forskellige butikker, hvis man er til shopping. Hvis det kun drejer sig om at få en souvenir med hjem, har de små butikker nede ved stranden et stort udvalg. Spa fisk kan være en dyr fornøjelse hjemme i Danmark, men i Torremolinos finder du nemt et sted, hvor dine fødder kan blive spist for ingen penge.

TORREMOLINOS: STRAND OG OPLEVELSE

Hvis man gerne vil komponere bade og oplevelses ferie, er det et super godt sted at tage hen.

Du har den dejlige strand ud til Middelhavet. Og næsten lige meget hvilket hotel du vælger, er det mindst 1 pool tilknyttet. De fleste hoteller har egen restaurant, hvor du kan spise morgenmad og aftensmad. Der er altså intet, der står i vejen for en total afslapningsferie.

Ønsker du at komme en tur ind til Malaga, er det bare et par stop med toget. Du kan købe enkel billet eller 10-turskort på stationen i Torremolinos. Hvis du ved, at du skal tage toget flere gange eller I er flere, der rejser sammen, er 10-turskort klart billigst. Toget holder i øvrigt også ved lufthavnen (AGP), hvor der også er billetkontor.

Flere steder i Torremolinos er der billet salg til guidede turer til forskellige destinationer. Flere af de steder er ikke til at komme til, hvis man ikke har bil. Og det skader jo aldrig at få den ekstra viden med om et sted, som en guide kan fortælle. Priserne svinger alt efter, hvad man gerne vil opleve. Der er ture til blandt andet Gibraltar, Nerja og Sevilla.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *